Stránky

27. září 2016

Lustr festival

LUSTR - festival ilustrace - 24.-28.9.2016 - Cihelná 4, Praha

Letošní ročník festivalu ilustrace Lustr se opět koná v opuštěném domě kousíček od Malostranské, ze kterého jsou nádherný výhledy na Prahu. Kromě nich se tam ale pokocháte hlavně skvělými ilustracemi asi 40 autorů. Pokud máte čas, určitě vyražte i na nějaký z nabízených workshopů, témata jsou lákavá! A tady je výběr toho, co zaujalo mě...

24. září 2016

První podzimní sobota

 
Tohle je letadlo z březové kůry, které bylo původně ptákem. Další letadlo je z šípku. A ten malý žalud je pan pilot, který byl nejdřív doktorem. Ti všichni s námi byli na pohádkové procházce v Klánovickém lese.

7. září 2016

VNITROBLOCK


Za tímhle oknem je zatím staveniště, ale už za pár týdnů se tady budou dít velký věci! V Holešovicích se totiž probouzí k životu jeden úžasný industriální vnitroblok. Na svědomí ho má stejná parta lidí, která stojí za úspěšnými smíchovskými projekty Radlická - kulturní sportovna a Kavárna co hledá jméno. Přestože má holešovický VNITROBLOCK na facebooku už přes tři a půl tisíce fanoušků, přináším vám jako jedna z prvních reportáž z prohlídky všech prostor, za kterou vděčím Michalu Dolejšovi.